Stor tilslutning til vognmandsmøde

Smukke omgivelser og stor tilslutning fra vores vognmænd skød årets vognmandsmøde i gang.

Det er 40 år, siden det oprindelige DSV blev søsat. Trods mange omvæltninger og opsplitninger af firmaet, er udgangspunktet stadig det samme: at drive et transportfirma, hvor selvstændige vognmænd står for selve transporten.

Lars Kristoffersen bød velkommen og gennemgik den gennemarbejdede strategiplan, som rulles ud inden for de næste måneder. Tiltagene skal sikre og udvikle DSV Transports fremtid som en af de stærkeste og mest effektive spillere på det yderst konkurrenceprægede transportmarked.

Nicolai Raun præsenterede vores nyeste elektroniske tiltag, der vil lette kommunikationen mellem førerhus og kontor, og Thomas Larsen gennemgik kørselsopgaverne og gav et bud på næste års opgaver.

Igen i år havde vi inviteret to eksterne leverandører. De præsenterede ”Lej en chauffør”-konceptet samt et produkt, der kan nedsætte dækslid, dieselforbruget og antallet af punkteringer på en og samme gang.

På Sonnerupgaards parkeringsplads kunne man desuden opleve Danmarks første lastbil med hjertestarter. Idéen stammer fra en af vores vognmænd, og ud over at være en rigtig god idé vil den også skabe opmærksomhed og positiv omtale af DSV Transport. Tak for idéen. Vi håber, at flere vil følge trop.