Produktionschef

DSV Transport A/S har en ambition om at være Danmarks førende transportvirksomhed med fokus på bygge- og anlægssektoren samt industrier med tilsvarende eller komplementerende behov.

DSV Transport A/S har en strategisk målsætning om at være kundernes foretrukne, værdiskabende leverandør, når det gælder kundeservice og leveringsevne. Gennem udvikling og investering i branchens førende vognmandskoncept ønsker DSV Transport A/S at skabe fleksibilitet, stor konkurrenceevne, loyalitet og tilfredshed for kunder og samarbejdspartnere.

Stillingen som produktionschef er nyoprettet, og med reference til den adm. direktør bliver du personaleansvarlig for 15 medarbejdere. Derudover får du det overordnede ansvar for budget og resultater i produktionsafdelingen, som varetager kørsels- og ordreafvikling for mere end 200 fasttilknyttede vognmænd øst for Storebælt.

Du bliver en central person i forankringen og implementeringen af virksomhedens strategi, og for at skabe succes i rollen er det således afgørende, at du motiveres af at skabe og drive organisatoriske og kulturelle forandringer.

Ideelt set har du i dag en kommerciel stilling med ledelse af medarbejdere, som du også motiverer og udvikler til at levere topresultater. Du motiveres af at gøre en forskel for dit team og skabe relationer på tværs af organisationen.

Det er en forudsætning, at du er forhandlingsvant, handlingsorienteret og evner at skabe langvarige relationer internt i organisationen og især hos samarbejdspartnere. Herudover evner du at sætte klare og realistiske mål for dig selv og dine medarbejdere, og du er ikke bange for at gå forrest.

Vores nye kollega skal medvirke til at fortsætte DSV Transports udvikling og fremtidssikre vores position som førende inden for transport i Danmark. Vi glæder os til at byde dig velkommen.


Send din ansøgning og dit CV mærket 263554 pr. e-mail til HRM@Laigaard-Partners.com hosrekrutteringsfirmaet Laigaard & Partners A/S, Store Kongensgade 40H, 1264 København K.

Vi behandler din henvendelse fortroligt og videregiver kun dine oplysninger efter nærmere aftale med dig. Yderligere oplysninger kan fås på telefon 33 91 18 00.

Faglige kvalifikationer:

 • Du er med fordel uddannet inden for transport-, logistik- eller entreprenørbranchen eller i militæret, og du har med fordel suppleret denne uddannelse med en kommerciel overbygning.
 • Du har erfaring med ledelse af en drifts- og produktionsorganisation inden for transport-, logistik- eller entreprenørbranchen.
 • Du har erfaring med optimering af kapacitetsudnyttelse, leveringsevne, ressourceoptimering, effektiviseringstiltag og procesforbedringer inden for transport-, logistik- eller entreprenørbranchen.
 • Du har med fordel erfaring med at udarbejde, implementere og drive loyalitetsskabende koncepter.
 • Du har med fordel erfaring med at drive forandringsprocesser.

Personlige egenskaber:

 • Du er kundeorienteret, serviceminded, dynamisk og kontaktskabende.
 • Du er en dygtig kommunikator, og du formår at få dine budskaber igennem på en konstruktiv måde.
 • Du evner at motivere dine omgivelser, og du går gerne forrest for at vise vejen.
 • Du er teamorienteret og fokuseret på, at teamet fungerer og arbejder på at skabe de bedste synergier.
 • Du er struktureret og arbejder systematisk og målrettet.
 • Du er humoristisk og har fokus på at opnå et godt samarbejde mellem dine medarbejdere.
 • Du udviser troværdighed og har evnen til at skabe et arbejdsmiljø, hvor medarbejderne føler sig opmuntret og bemyndiget til at træffe beslutninger og handle.