Projektkoordinator/
Miljøingeniør

Til vores hovedkontor i Roskilde søger vi en projektkoordinator til vores Jordafdeling, der er vant til en travl hverdag, hvor samarbejde, ansvarsbevidsthed og overblik er i højsædet.

Som markedsførende inden for transportydelser til entreprenørbranchen kan vi tilbyde dig en spændende og udfordrende hverdag i en branche hvor ikke to dage er ens.

Du får, i samarbejde med kollegaerne i jordafdelingen, ansvaret for myndighedsbehandlingen, med fokus på den optimale løsning med hensyn til bortskaffelsen af jord.

Vi tilbyder en udfordrende og alsidig stilling, i en til tider meget hektisk hverdag. Der tilbydes en lønpakke, der modsvarer dine erfaringer og kvalifikationer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.


Du er velkommen til at kontakte salgsdirektør Thomas H. Larsen på tel. 4752 4700 for yderligere uddybning af stillingen. Send din ansøgning mrk. Projektkoordinator inden den 13. maj 2016 til thomas.h.larsen@dsvtransport.dk

Dine nøgleopgaver bliver:

  • Dialog og rådgivning af kunder i forhold til deres behov og ønsker sammenholdt med myndighedskrav og myndighedsbehandling.
  • Struktureret tilgang til opgaver og gennemgang af sager, herunder jordhåndteringsplaner.
  • Udarbejdelse af plan for udførelse og prøveudtagningsplaner.

Styr på anvisningerne og sagerne i hverdagen er vigtigt for os, og det er derfor vigtigt at du evner at have mange bolde i luften på én gang, og samtidig evner dialog med kunderne og samarbejde med kollegaerne om en fælles løsning. Den rette kandidat har gerne en vis indsigt i jobbet fra tidligere job eller i forbindelse med uddannelse til miljøingeniør, laborant, biolog eller anden relevant uddannelse.

Personlige egenskaber:

  • Udadvendt og god til at kommunikerer i både skrift og tale.
  • Høj stresstærskel (mange kunder/sager i luften af gangen).
  • Rettidig omhu (udsætter ikke til i morgen, hvad kan klares i dag).
  • Teamplayer, engageret, godt humør, omstillingsparat og lærenem.